2016-07-24 22:53 #0 av: Mirjah

Sveriges sämsta camping på Sveriges vackraste plats!

Vi har återkommit till denna camping under flertalet år. På senare år har standarden successivt försämrats för oss kortliggare. 

- Elstolpar som inte fungerar (vilket man inte blir varse förrän man kopplat in kontakten) Tips: Skylt "ur funktion" alternativt laga säkringen.

- Servicekänsla saknas totalt hos personalen, vilket i och för sig kan  bero på att de är kraftigt underbemannade, det räcker inte med en sommarjobbare som ska sköta livs och reception - samtidigt.

- Rensa tallmon, markera utförligt tomtgränser och vid högsäsong lotsa in ekipagen i stället för att skicka in camparna att söka upp en ledig plats på en tallmo där husvagnar och husbilar står kors och tvärs.

- Vi betalade för vår vistelse i förskott, trots att vi inte visste hur länge vi skulle stanna. Tänk om man vill åka hem tidigare? Betalar de då tillbaka det man lagt ut?

- Servicehuset för kortliggare har inte renoverats sedan vi skaffade husvagn 2002. Plus för att de dock tagit bort myntautomaten för varmvatten Skrattar

Vi är besvikna på en campingplats som tydligen oavsett hur den förvaltas är populär bland förbipasserande som vill uppleva vacker natur och världsarvet och att ägarna utnyttjar detta faktum. Antalet stjärnor på en camping baseras inte endast på service och struktur, men trots att de kanske uppfyller alla kriterier för att få fyra stjärnor på norrfällsvikens camping - får de endast en av oss. Den stjärnan är för det fantastiska omgivningarna, Storsands havsbad, Kompassens restaurang (skitgoda pizzor) och vackra strövområden.