Husvagn

Snabb husvagn =D

2012-07-11 19:18 #0 av: Mona22

Tänkte jag skulle berätta om en ganska rolig sak som hänt oss. Fick låna en husvagn från en vän. En smålandia 521.  Packade in grejer i vagnen och vi två och en vän skull åka till Hultsfred på flygträff.

Vi båda har tidigare kört husvagn och man vet ju hur segt det kan gå då det blir så tungt.

Men vi hade inte kört med nuvarande bil....

Vi har en saab 900 turbo som är ganska bra trimmad..

hur som helst så rullade vi iväg sakta och lungt för att känna på hur det känns och komma in i det.

När vi skulle ut på motorvägen så var det dubbelfiligt och vi gasade på lite. Kände ingen skillnad och enda som vittnade om att vi hade husvagn var sidospeglarna.

när det blev enkelfiligt bildades en kö bakom oss då vi bara fick köra 80. man såg på deras körstil bakom att de blev sura på oss och våran vägsnigel.

Vi kom till en rondell och när vi åkte ut ur den gasade min man på och försvann som en blixt med vagnen bakom. tog ett tag innan de bakom kom ikapp trots att vi bara åkte upp till 80. När det sedan blev 2 filigt körde varenda kotte om och alla i bilarna kollade på oss, även alla förare. De måste undrat vad det var för rallybil som åkte där.

haha Skrattande

 

Anmäl
2012-07-11 22:39 #1 av: nakenkatt

ha ha ,kul.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.