Husvagn

Hyra husvagn?

2011-12-13 10:06 #0 av: Mona22

Vart är bäst att hyra husvagn? Företag är ju jättedyrt att hyra från. är det värt att hyra från privatperson? vi har ingen husvagn just nu men vill verkligen låna en i sommar då vi ska till öland. 
Vart får man tag på en till vettigt pris. kolla på blocket ?

Vad bör man tänka på när man hyr en som inte är ens egen?

Anmäl
2011-12-14 06:29 #1 av: nakenkatt

Har faktiskt aldrig hyrt.Men kan tänka mig att det är väldigt dyrt på en firma.kanske det bästa är att låna privat.

Anmäl
2011-12-14 08:43 #2 av: madilicious

Har hyrt några gånger först hyrde vi samma några gånger men tyvärr sålde han den och då hyrde vi från en annan men den personen var inte alls trevlig eller tillmötesgående. Det viktiga är att man skriver kontrakt om vad som gäller vem som står för vad osv. Om man ska lämna deposition på vagnen som återfås när vagnen lämnas städad och såhär brukar de flesta vilja ha även då är det viktigt att skriva papper på att man lämnat deposition. Vi brukar hyra på blocket och har fått vettigt pris båda gångerna. Sen gäller det att vara ute i bra tid för det är mer populärt hyra husvagn än vad man tror. Sen finns det såklart människor som tar fantasipriser så det gäller att titta runt.

// Madelene och Pälsbollarna

Sajtvärd på Camping

Medarbetare på Omplacering och Gecko


Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.