Nyhet

Nyhet från Polar

2011-11-16 12:46 #0 av: madilicious

Att en del märken har både husvagn och husbil är inte så sällsynt men Polar är det enda märket på marknaden som nu både har camper,husvagn och husbil att visa upp.

Efter många spekulationer och mycket hemlighetsmakeri så  visades äntligen Polars husbil på Elmiamässan. De har tidigare haft campers men nu är den alltså här deras första riktiga husbil. 

Polar 3504 är i grunden en halvintegrerad husbil, den är byggd på ett treaxlat chassi från Fiat/Alko.

Utvändig längd: 840 cm

Invändig längd: 670 cm

Totalvikt: 5 000 kg

Än så länge är där 4 planlösningar att välja mellan och de som varit inne i en Polar eller äger en kommer känna igen sig även om mycket har blivit ändrat för att passa in i husbilen.

På bilden nedan ser ni framändan med L-formad sittgrupp som ej är bäddbar. Istället finns där en elmanövrerad alkovsäng ovanför sittgruppen. Alkovsängen har en bärighet på 300 kg.

Det går även att få utan alkovsäng, då får man istället en härlig bäddbar sittgrupp.

Här visas bakändan där det även går att få en dubbelsäng placerad i mitten om det passar ens önskemål bättre än 2 långbäddar. Här får du även en skymt av köket. Till höger ser du duschen och mittemot är badrummet.

Egna intryck:

Jag var på nässan och fick möjligheten att se husbilen. Enligt mig är den kanon och har lyckats väldigt bra med att planera utrymmet. Den känns inte så trång som en husbil lätt kan göra. Dock är jag en husvagnsmänniska och det är svårt att komma ifrån det faktum. Men skulle jag skaffa husbil så är Polars husbil en möjlig kandidat.

 

/Madilicious-Sajtvärd

Bilder är tagna av Gösta Wendelius och hämtade från http://www.polarvagnen.com/ med tillstånd att använda dem på denna sajt.

// Madelene och Pälsbollarna

Sajtvärd på Camping

Medarbetare på Omplacering och Gecko


Anmäl
2011-11-22 15:06 #1 av: Loveradio

Men gud vad fint! Såg riktigt snyggt och stilrent ut. Hade inte tackat nej till en sån.

/Mvh Sara - Sajtvärd på Dokumentärer
Medarbetare på Bullhundar
Besök gärna min blogg: loveradioblog.weebly.com

Anmäl
2011-11-22 15:34 #2 av: madilicious

Nej den är kanonsnygg! Det jag gillar med den är att den inte är extremt stor och otymplig men ändå gott om plats och bra lösningar inuti i den!

// Madelene och Pälsbollarna

Sajtvärd på Camping

Medarbetare på Omplacering och Gecko


Anmäl
2011-11-29 02:21 #3 av: RuiXue

Jag förstår bara inte varför duschen eller ibland handfatet är UTANFÖR toalettenSkrikandes Inte tusan duschar man i sovrummet eller i köket hemma! Att de inte bara sätter toaletten i diskhon också när de ändå håller påFoten i munnen

Jennie


Anmäl
2011-11-29 03:11 #4 av: madilicious

 

Här duschen på ena sidan och toaletten på andra visst det kan kännas märkligt men det är för att inte få en trång toalett tror jag det är ett pussel att få ihop det. handfatet utanför tycker jag är kanonsnyggt. hade det i vår hobby älskar det! dekorera med snygga tvålar och parfymer, men som sagt smaken är som baken. Något jag hatar däremot är bla concordes husbussar där man ska gå igenom toaletten för att komma till sängarna där bak det är hemskt opraktiskt.

// Madelene och Pälsbollarna

Sajtvärd på Camping

Medarbetare på Omplacering och Gecko


Anmäl
2011-11-30 01:00 #5 av: RuiXue

Mina föräldrar har en Hymer husbil, helintegrerad tror jag den är. De har toaletten längst bak i högra hörnet av husbilen, men duschkabin längst in i höret av toaletten. Jättegott om plats där inne. Jämte toan är köket och precis jämte köket är dörren. Väldigt bra planlösning i mina föräldrars husbilGlad Dock inte alls samma mysfaktor som en husvagn, och sittkomforten är heller inte lika braSkrikandes

Jennie


Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.